HomeNieuwsJFPT met totaaloplossing en innovatie naar FreshTec

JFPT met totaaloplossing en innovatie naar FreshTec

jfptOok dit jaar pakt JFPT weer uit op FreshTec/InnoFresh. Naast een geheel in eigen huisstijl aangeklede beurstand  zal JFPT samen met haar partners Kronen, Marco Systems, Feltracon en GKS Packaging een totaalconcept presenteren die voorziet in de huidige en toekomstige wensen en trends in de markt. Op de stand kunt u terecht voor voedselverwerkende machinerie, complete oplossingen voor traceability en het  monitoren van het productieproces (TRAC-IT MES) tot diverse oplossingen op het gebied van service en diensten.

Een nieuwe ontwikkeling die op de stand van JFPT te zien is, is een in samenwerking met Marco System ontwikkelde delicate weegunit voor o.a. fruit. De weegunit is voorzien van een grof & fijne trilgoot voor het afvullen van diverse soorten verpakkingen. De weegunit kenmerkt zich door gentle treatment van het product en is hygiënisch en goed reinigbaar. Doordat de weger is uitgevoerd met een indicator en software van Marco heeft u scala van mogelijkheden om diverse verschillende wegingen met verschillende producten uit te voeren alsmede productiegegevens te verzamelen waarmee de prestaties kunnen worden geanalyseerd en eventueel kunnen worden bijgestuurd.

Het JFPT team heet u van harte welkom op de stand van JFPT om de nieuwe ontwikkeling en de totaal oplossing te komen bekijken. JFPT staat op standnummer 3100 direct rechts bij de hoofdingang. Heeft u nog geen toegangskaarten dan kunt u deze via onze website www.foodlife.nl gratis ontvangen door u te laten registreren via de link op onze nieuwspagina.

Voor informatie:
Jos Eikenaar
JFPT
Telfordstraat 10
8013 RM  Zwolle
T (038) 465 36 11
F (038) 465 01 81
www.foodlife.nl
info@foodlife.nl