HomeNieuwsBedrijven en personenJFPT / Foodlife lanceert nieuwe website voor gebruikte machines

JFPT / Foodlife lanceert nieuwe website voor gebruikte machines

jfptJPFT / Foodlife uit Zwolle heeft naast de bestaande website www.foodlife.nl een nieuwe website genaamd www.foodlifeusedmachinery.com gelanceerd. Met deze website wil JFPT / Foodlife meer onderscheid maken tussen de verkoop in occasions en haar kernactiviteiten: het optimaliseren en verbeteren van het productieprocessen m.b.v. processing, technology en service deze 3 pijlers worden ook wel de totaaloplossing genoemd.

JFPT / Foodlife is partner in business voor voedselverwerkende bedrijven in de Benelux. De klantenkring van JFPT is breed van detaillist tot grote verwerkers. Ook is JFPT / Foodlife een exclusieve dealer in de benelux van de merken Kronen, Feltracon, GKS packaging, Marco Systems en Formit. Daarnaast heeft JFPT ook onder haar eigen private label FOODLIFE machines ontwikkeld op het gebied van ontkernen, delen, sorteren, drogen, koelen, vullen en doseren. De FOODLIFE lijn word de komende maanden gepresenteerd!

De foodlifeusedmachinery.com website is een internationale website er staan momenteel verschillende occasions op vermeld. Ook is het mogelijk om uw eigen occasions aan te bieden aan foodlifeusedmachinery.com en u kunt ons zoek opdrachten mailen! Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

foodlife-used

Kijk voor meer informatie op www.foodlifeusedmachinery.com.