HomeNieuwsBedrijven en personenJeroen en Tom Kruiper vormen de nieuwe directie van Flex Film

Jeroen en Tom Kruiper vormen de nieuwe directie van Flex Film

Jeroen en Tom Kruiper vormen sinds 1 januari 2023 de nieuwe directie van het in Schoonhoven gevestigde Flex Film International. Daarnaast zijn de twee broers ook aandeelhouder geworden. Ze volgen Marcus Gillioen en Monique Bollen-Gillioen op, die onlang, na tien jaar directie te zijn geweest, een stap terug doen bij Flex Film.

De nieuwe directie is geen onbekende binnen Flex Film. Zo is Jeroen Kruiper sinds eind 2020 werkzaam binnen het bedrijf en heeft Tom in het voorjaar zijn werk als consultant bij Bluefield in Utrecht, omgeruild voor een functie als management trainee bij Flex Film. “Met nieuwe energie willen we de komende jaren de volle potentie van Flex Film benutten en daar waar mogelijk nog verder verbeteren”, zegt Jeroen Kruiper.

Jeroen: “Samen met Tom wil ik verdergaan waar we met Marcus, Monique en het team gebleven zijn. Mede dankzij de kennis en de expertise van het team, kijken wij met het volste vertrouwen naar de toekomst. Hierin willen we vergaande kennis over onze producten, duurzaamheid en voedselveiligheid een centrale rol laten spelen.”

Lees verder