Home Nieuws Jasa Packaging Systems verkoopt meer machines dan ooit

Jasa Packaging Systems verkoopt meer machines dan ooit

De kernactiviteiten van Jasa Packaging Systems zijn het in eigen beheer ontwikkelen, bouwen en onderhouden van verpakkingsmachines en verpakkingslijnen. De machinefabrikant heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van de modulaire verticale vorm- vul- en sluitmachine. “In 2012 hebben we zo'n zeventig machines verkocht en voor dit jaar gaan we richting tachtig machines. We het lef hebben gehad om in crisistijd te focussen hetgeen er nu voor zorgt dat we meer machines verkopen dan ooit”, aldus Sandra Pannekeet. Zij vormt samen met haar vader, algemeen directeur en oprichter Piet Pannekeet, en operationeel directeur Hendrik van den Berg het directieteam van Jasa Packaging Systems.

Ondanks tegenslagen door de crisis is het Jasa volgens Sandra Pannekeet gelukt haar positie in de markt van verpakkingsmachineproducenten te handhaven en zelfs te versterken. “Onze huidige positie in de verpakkingswereld hebben we vooral bereikt door sterk te focussen op engineering en het besluit om de productie af te stoten”, zegt ze in een artikel op de website Vraagenaanbod.nl.

Jasa beschikt in de gehele wereld over een groot netwerk van professionele agenten. Mede hierdoor wordt circa 70 procent van de omzet gerealiseerd in het buitenland.

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl.

Bron: Vraagenaanbod.nl