HomeNieuwsJASA levert twee NEWTEC weeglijnen bij Quickly Bestsellers

JASA levert twee NEWTEC weeglijnen bij Quickly Bestsellers

jasa-quickly

Aardappelverwerker Quickly Bestsellers uit Hedel heeft ook dit jaar de productiecapaciteit van de kant-en-klare aardappelproducten weer uitgebreid met twee nieuwe NEWTEC weeglijnen van JASA uit Alkmaar. De samenwerking tussen JASA en Quickly Bestsellers begon bijna tien jaar geleden met de levering van een NEWTEC 2009PCB weger, welke nog steeds volop in gebruik is. Ondertussen heeft JASA al acht NEWTEC weeglijnen geleverd bij Quickly Bestsellers.

jasa-logo“Vooral de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de machines was van doorslaggevend belang bij de keuze voor de nieuwe verpakkingslijnen”, aldus Dirk Jan de Bruin van de technische dienst van Quickly Bestsellers. “Daarnaast levert JASA prima service met deskundige monteurs en een 24-uurs servicelijn. De beslissing om opnieuw voor JASA te kiezen was daarom snel gemaakt.”

JASA is een bekende naam voor het wegen en verpakken van aardappelen, groente en fruit. Met de eigen verticale verpakkingsmachines en de NEWTEC lineaire wegers heeft JASA in de afgelopen 25 jaar een goede naam opgebouwd. Dankzij de samenwerking met verschillende andere producenten in binnen- en buitenland en de eigen ontwerp- en engineering-afdeling is JASA in staat voor de meeste agf-producten een passende weeg- of verpakkingsoplossing te bieden.

Voor meer informatie:
JASA
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
T +31 (0)72 561 27 00
F +31 (0)72 562 54 07
www.jasa.nl
sales@jasa.nl