HomeNieuwsJasa levert nieuwe verpakkingslijn aan De Groot International

Jasa levert nieuwe verpakkingslijn aan De Groot International

jasa-groot-1

Jasa heeft recent een nieuwe verpakkingslijn, bestaande uit een netclipper van C-Pack en een 15-kops weger van Newtec, geleverd aan De Groot International. “Door deze nieuwe lijn zijn de productiemogelijkheden van De Groot een stuk flexibeler geworden en is de capaciteit met 90 verpakkingen per minuut toegenomen”, aldus Piet Pannekeet van Jasa.

jasa-logoDe keuze voor Jasa was volgens Marcel Villerius van De Groot International niet moeilijk. “We hadden al goede ervaringen met een andere machine van Newtec en vanzelfsprekend zijn we toen weer met Jasa in zee gegaan. Ook hebben we voor deze leverancier gekozen vanwege de precieze gewichten en de accurate service”, zegt hij in een artikel op de website AGF.nl.

De Groot International koos voor de nieuwe verpakkingslijn om optimaal te kunnen inspelen op de wensen van haar klanten. “Een machine voor dit soort verpakkingen hadden we nog niet en aangezien we optimaal willen inspelen op de markt hebben we besloten om onze klant nog een andere verpakkingsvorm te bieden”, aldus Marcel Villerius in het artikel.

jasa-groot-2

Kijk voor mee informatie op www.jasa.nl of klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: AGF.nl