HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011JASA focust op innovatie

JASA focust op innovatie

jasaJASA is een verpakkingsmachinespecialist met meer dan 25 jaar ervaring in de (AGF) verpakkingsindustrie. Deze ervaring gebruikt JASA voor de ontwikkeling en productie van verpakkingsmachines die onder haar eigen merknaam op de markt komen. Naast haar eigen machines vertegenwoordigt JASA in Nederland de gerenommeerde Newtec en Multiweigh weegsystemen.

JASA gaat verder met innoveren en zal zich vooral concentreren op haar eigen verticale vorm-, vul- en sluitmachines. Een voorbeeld hiervan is de recentelijk ontwikkelde verticale continu-machine. De eerste JASA continu-machines zijn inmiddels verkocht en geïnstalleerd.

Andere machines onder JASA merknaam zijn de door-ontwikkelde Contiflow weeglijn voor paprika stoplichten en de nieuw ontwikkelde Shakervullijn. Ook deze machines zijn inmiddels geleverd aan verschillende tevreden klanten. De Shakervullijn is te bezichtigen op de Empack, 15 en 16 maart.

Omdat JASA zich focust op haar eigen machines in combinatie met de wegers van Newtec en Multiweigh is de beslissing genomen het dealerschap met Record flowpackers te beëindigen. In samenwerking met K&K Automatisering uit Vianen is aftersales en serviceopvolging van alle Record machines gewaarborgd.

jasa-continu

Empack Den Bosch 2011 – Stand A1019

Voor meer informatie:
Piet Pannekeet
JASA
T (072) 561 27 00
www.jasa.nl
p.pannekeet@jasa.nl