HomeMachinesPrimair verpakkenJASA demonstreert innovatieve machines op Fruit Logistica

JASA demonstreert innovatieve machines op Fruit Logistica

Vorig jaar was de lancering van de JASA Sleever op Fruit Logistica 2019 een waanzinnig groot succes. Dit jaar trekt JASA daarom weer alles uit de kast. Van 5 t/m 7 februari demonstreert JASA maar liefst vier revolutionaire verpakkingsoplossingen: drie Sleevers en de award winnende Bag-2-Paper.

De JASA Sleever is het antwoord op de toenemende vraag naar duurzaam verpakken. JASA ontwikkelde een revolutionaire technologie voor het razendsnel in schaal verpakken van appels, tomaten, kiwi’s en vele andere producten met papieren sleeves. Deze sleeves zijn gemaakt van 100% karton en daarmee geschikt voor recycling. Vorig jaar viel de Sleever voor appels enorm in de smaak, dit keer zijn ook de Sleevers voor kiwi’s en tomaten te bewonderen. Ze worden live gedemonstreerd op de stand.

Voor het verpakken in duurzame papieren zakken kwam JASA met een ware innovatie: de Bag-2-Paper. Deze innovatieve technologie is ondertussen bekroond met maar liefst drie awards: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de Worldstar Sustainable Award 2020. De verpakking is plasticvrij, wordt gesloten zonder te sealen en is geschikt voor het verpakken van onder andere aardappelen, uien en knoflook. Ook de Bag-2-Paper zal tijdens Fruit Logistica live gedemonstreerd worden.

www.jasa.nl