HomeMachinesEtiketteren en printenJasa adviseert bezoekers van IFFA over mogelijkheden voor vlees

Jasa adviseert bezoekers van IFFA over mogelijkheden voor vlees

De vleesindustrie is constant in ontwikkeling, net als de verwachtingen van de consument. De aandacht voor recycling groeit en vlees wordt steeds vaker verpakt in afbreekbaar materiaal. Daarom wordt ook het sleeven van schalen met vlees of vleesvervangers steeds populairder.

Kartonnen sleeves zijn de perfecte manier om producten niet alleen een aantrekkelijke en duurzame uitstraling te geven, maar ook te voorzien van een duidelijke merkidentiteit. Daarnaast biedt een sleeve ruimte voor productinformatie, een barcode, extra's zoals bijvoorbeeld recepten en zorgt het voor een aantrekkelijke presentatie in het schap.

Gebaseerd op de vraag van klanten heeft Jasa de Sleever ontwikkeld. De Sleever verwerkt tot maximaal 100 verpakkingen per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, een hygiënisch design en is zowel enkel- als dubbelbaans leverbaar. Daarnaast is de machine energiezuinig, compact en makkelijk te bedienen met het Jasa smart display. En wellicht het belangrijkste is, de veelzijdigheid van de machine is enorm. Van grote schalen met maaltijd salades tot kleine schaaltjes met tapas, de Sleever verwerkt verpakkingen in alle soorten en maten.

Jasa is enorm trots op onze Sleever en vinden het dan ook geweldig dat het de machine dit jaar voor het eerst aan de bezoekers van  IFFA mogen laten zien. De beurs wordt in Frankfurt am Main gehouden en er worden ongeveer 63.000 bezoekers en 1000 exposanten uit meer dan 50 verschillende landen verwacht.

Bent u van plan  IFFA te bezoeken en heeft u interesse in Jasa en hun verpakkingsmogelijkheden voor vlees? U kunt JASA vinden op stand A37 in hal 11.1.

www.jasa.nl