HomeNieuwsJapack adviseert ook over besparen op energie

Japack adviseert ook over besparen op energie

Een paar maanden geleden richtte Jacques Janssen zijn eigen technisch adviesbureau Japack op, omdat hij er van overtuigd was – en is – dat industriële opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf iets aan zijn ervaring kunnen hebben en dat hij voor hen van toegevoegde waarde kan zijn. Na een vliegende start heeft Jacques Janssen besloten zijn relaties op een breder vlak van advies te gaan voorzien.

Sinds begin dit jaar fungeert Japack namelijk als intermediair voor energieleverancier Trianel. “Veel bedrijven weten niet wat ze betalen voor energie en dus ook niet of ze kunnen besparen. Samen wil ik kijken naar andere manieren om zodoende wellicht een kostenbesparing te kunnen verwezenlijken”, aldus Jacques Janssen van Japack.

Japack is dus op zoek naar ondernemers die willen besparen op energie (elektriciteit en gas). “Kosten besparen, minder administratieve rompslomp en meer zekerheid”, somt Jacques Janssen de voordelen van Trianel op. “Trianel is een energieleverancier die zich onderscheidt van bedrijven als Essent, Nuon en Eneco door persoonlijk advies, maatwerk en flexibiliteit. Geen dure reclame campagnes op TV, geen callcenter omgeving, maar een passend en scherp energieaanbod via specialisten, adviseurs en tussenpersonen zoals Japack.”

Volgens Jacques Janssen wordt hij door Trianel goed geïnformeerd over prijsontwikkelingen, zodat hij kan adviseren op welk moment de klant het beste zijn energie kan inkopen en of hij het beste kan kiezen voor een vast of variabel tarief. “De gasprijs zal per 1 juli aanzienlijk gaan stijgen. Het kan dus verstandig zijn voor die datum een nieuw contract bij Trianel af te sluiten en daardoor de komende jaren flink te besparen op energie”, adviseert Jacques Janssen.

Japack adviseert echter niet alleen over het besparen op energie, maar richt zich ook ondersteuning en begeleiding bij het optimaliseren en uitbreiden van productielijnen, het geven van advies over de aanschaf van complete verpakkingslijnen of gedeelten hiervan en het vaststellen van het rendement en het adviseren van verbeteringen ter rendementsverhoging van productie- en verpakkingslijnen evenals het daarna begeleiden van het verbeteringsproces. “Daarnaast kan ik ook tijdelijke capaciteitsproblemen oplossen in de vorm van interim management, projectmanagement, projectbegeleiding en het meedenken over technische innovaties”, besluit Jacques Janssen.

Kijk voor meer informatie op www.japack.nl of stuur een e-mail naar info@japack.nl.