Home Dossiers Design Jägermeister introduceert nieuwe verpakking speciaal voor de zomer

Jägermeister introduceert nieuwe verpakking speciaal voor de zomer

Jägermeister introduceert een nieuwe ‘on-the-go’ verpakking speciaal voor de zomer: de Jägermeister Coolpack. Voor het eerst ruilt het merk zijn kenmerkende donkergroene, glazen fles in voor een lichtgewicht kunststof variant. De Coolpackis ontworpen om makkelijk mee te nemen naar een festival, barbecue of andere (buiten)activiteit waar een glazen fles minder praktisch is. De Coolpackis verkrijgbaar bij vrijwel iedere slijterij.

Voor de nieuwe verpakking haalde Jägermeister inspiratie uit de traditionele koelelementen die we kennen van de koelbox en koeltas. De handzame fles past in ieder vriesvak en is daarmee direct een goede reminder om de kruidenlikeur op -18 ºC te drinken. Bovendien wordt de Coolpackeen stuk sneller koud dan een glazen fles, ideaal dus om last-minute te kunnen zorgen voor ijskoude Jägermeister.

Men hoeft dan ook niet gek op te kijken als er straks Jägermeister tijdens barbecues, in het park of op de festivalcamping gedronken wordt. Kas Knikkink, Brand Manager Jägermeister, licht toe: “Met deze on-the-go verpakking is ijskoude Jägermeister straks altijd bij de hand tijdens warme zomerdagen en op feestjes. We hopen dan ook dat de Coolpack deze zomer een onmisbaar element in iedere koelbox en festivaltas wordt.”

www.jagermeister.com