HomeNieuwsBedrijven en personenJacques Janssen ziet nog volop kansen voor MultiWeigh in Benelux

Jacques Janssen ziet nog volop kansen voor MultiWeigh in Benelux

Jacques Janssen, General Manager van MultiWeigh Benelux, ziet nog altijd volop kansen voor de Duitse fabrikant van multihead weegautomaten MultiWeigh op de markt in de Benelux. “Er zijn inmiddels bijna tweehonderd MultiWeigh multihead weegautomaten geleverd en in productie voor onder andere zoetwaren, gebak, aardappelen, verse gesneden panklare groenten, diepvriesproducten zoals groenten, frites en vis, diervoeding en snacks”, licht Jacques Janssen toe.

In 2013 opende MultiWeigh, na vele jaren via agenten in Nederland en België actief te zijn geweest in de Benelux, een eigen verkoop- en servicekantoor voor de Benelux. Jacques Janssen: “Deze weloverwogen keuze is destijds gemaakt om klanten en potentiële relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Nu is het verkoop- en servicekantoor klaar voor de volgende stap en dus zijn we momenteel op zoek naar een geschikte opvolger om MultiWeigh Benelux verder uit te bouwen.”

Succes hangt volgens Jacques Janssen niet van toeval af, maar heeft te maken met het bieden van een meerwaarde. “Dit geldt niet alleen voor de weegautomaten, maar ook voor het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux”, stelt hij. “MultiWeigh staat met haar innovatieve producten voor precisie in weegtechniek en heeft hiermee haar meerwaarde, degelijkheid, betrouwbaarheid, nauwkeurig wegen en zeker de extreem lage onderhoudskosten in diverse productieomgevingen ruimschoots bewezen.”

MultiWeigh werd opgericht in 1999, maar de ervaring van de mensen achter het bedrijf gaat veel verder terug. Een groot voordeel van MultiWeigh is volgens Jacques Janssen ook dat de moderne fabriek vlak over de grens in Duitsland ligt. Tot slot nam MultiWeigh onlangs nog B+M Elektronik, gespecialiseerd in het ontwikkelen van hard- en software voor multihead wegers, over. “Deze uitbreiding maakt de MultiWeigh weegapparatuur nog concurrerender op de internationale markt”, besluit Jacques Janssen.

Kijk voor meer informatie op www.multiweigh.com, stuur een e-mail naar jacques.janssen@multiweigh.nl of bel +31 (0)6 23 539 520.