HomeNieuwsBedrijven en personenJacques Janssen richt technisch adviesbureau Japack op

Jacques Janssen richt technisch adviesbureau Japack op

japack-jacques

Jacques Janssen, voor velen waarschijnlijk geen onbekende, heeft onlangs zijn eigen technisch adviesbureau genaamd Japack opgericht. Ondanks zijn respectabele leeftijd zag hij het namelijk niet zitten om zijn omvangrijke ervaring en affiniteit met de verpakkingssector verloren te laten gaan. “De afgelopen periode kriebelde het al. Zolang ik gezond ben, wil ik doorgaan met werken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat industriële opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf iets aan mijn ervaring kunnen hebben en dat ik voor hen van toegevoegde waarde kan zijn”, zegt Jacques Janssen desgevraagd.

japack-logoHij zal zich met Japack onder andere gaan richten op ondersteuning en begeleiding bij het optimaliseren en uitbreiden van productielijnen, het geven van advies over de aanschaf van complete verpakkingslijnen of gedeelten hiervan en het vaststellen van het rendement en het adviseren van verbeteringen ter rendementsverhoging van productie- en verpakkingslijnen evenals het daarna begeleiden van het verbeteringsproces. “Daarnaast kan ik ook tijdelijke capaciteitsproblemen oplossen in de vorm van interim management, projectmanagement, projectbegeleiding en het meedenken over technische innovaties”, ligt Jacques Janssen toe.

Er komen steeds meer aanbieders van machines op de markt en ook verandert de Europese wet- en regelgeving telkens. “Hierdoor wordt het er voor ondernemers doorgaans niet overzichtelijker op en kunnen ze vaak door de bomen het bos niet meer zien. Mijn kennis en expertise kan, samen met die van eventuele externe professionals, dan een uitkomst zijn”, benadrukt Jacques Janssen.

japack

Voor meer informatie:
Jacques Janssen
Japack Technisch Adviesbureau
Ridderspoor 2
6014 CZ Ittervoort
T +31 (0)475 47 68 65
M +31 (0)6 23 296 928
www.japack.nl
info@japack.nl