HomeNieuwsItalpack levert weeg- en verpakkingsinstallatie voor houtskool

Italpack levert weeg- en verpakkingsinstallatie voor houtskool

italpack-1

Italpack, gespecialiseerd in het vervaardigen van verpakkingsmachines voor voorgevormde blokbodemzakken, heeft onlangs een complete weeg en verpakkingsinstallatie in bedrijf gesteld bij een vooraanstaande Europese producent van houtskool. De installatie omvat onder andere een aangepaste versie van de Italpack model 50-10 om het houtskool probleemloos te kunnen verwerken en is geschikt voor 2 zakafmetingen (2 en 2,5 kg) en heeft een capaciteit van 20 verpakkingen per minuut.

optipack-logoDeze nieuwe lijn is volledig geautomatiseerd en er is slechts 1 bedieningspersoon benodigd voor het af en toe aanvullen van het lege zakken magazijn en voor het verwijderen van de gevulde en gesloten verpakkingen aan het einde van de installatie. Voorheen werd door de klant alles handmatig afgewogen en verpakt, de Italpack installatie levert de klant een enorme besparing op zijn personeelskosten.

De gewichten van de zakken zijn nu ook zeer nauwkeurig door het gebruik van een volledig computergestuurd multihead weegsysteem waardoor het weggeef percentage tot een minimum is beperkt. De volledige installatie is binnen 120 dagen door Italpack gebouwd en bij de klant geïnstalleerd.

italpack-2

Voor informatie betreffende de Italpack verpakkingsmachines kunt U in Nederland en België contact opnemen met Opti-Pack.

Voor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl

italpack-3