HomeNieuwsIsothermische verpakkingssystemen van BDP FRIO nu ook in West-Europa

Isothermische verpakkingssystemen van BDP FRIO nu ook in West-Europa

bdp-frio-logoBDP Frio, leverancier van isothermische verpakkingssystemen, betreedt na Zuid Europa (Spanje/Portugal) nu ook de West- en Noord Europese markt. Als ondersteuning van de marktexpansie is voor internationale klanten een speciale website geintroduceerd. Daarmee zijn de producten en diensten vanaf nu dus ook beschikbaar voor onder meer farmaceutische-, voedingsmiddelen- en logistieke bedrijven op de Nederlandse markt.

BDP Frio richt zich met maatwerkproducten en diensten specifiek op het oplossen van klantproblemen met betrekking tot het behouden van de ‘Cold Chain’. Het bedrijf werkt samen met zijn leveranciers om aan de veeleisende vragen van de klanten te kunnen voldoen en producten en diensten aan te bieden met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding, zo meldt de website van Verpakking Totaal.

Binnen de cold chain oplossingen biedt BDP niet alleen isothermische verpakkingen, maar ook bijvoorbeeld pallets en droog-ijs. Vanzelfsprekend voldoen deze producten aan de strengste eisen op het punt van onder meer traceerbaarheid en duurzaamheid.

BDP Frio richt zich met zijn producten op bedrijven in onder meer de industrie, de gezondheidszorg, de farmacie, de logistiek, de voedingsmiddelenindustrie en de recreatieve sector. Voor elk van deze sectoren ontwikkelt het bedrijf specifieke oplossingen, die naadloos aansluiten op de doelstellingen en specifieke eisen van de klanten om de ‘Cold Chain’ te behouden.

Kijk voor meer informatie op www.bdpfrio.com.

Bron: Verpakking Totaal