HomeMachinesInspecterenIshida Europe pakt uit met spannende stand op Interpack

Ishida Europe pakt uit met spannende stand op Interpack

Ishida Europe is een fabrikant met oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van wegen, verpakken en kwaliteitscontrole. En het bedrijf brengt het allemaal voor u mee naar Interpack 2017. Bezoek het bedrijf op deze toonaangevende verpakkingsbeurs en maak deel uit van hun “spannendste stand tot nu toe”.

Geen enkel product te groot of te klein

Van 's werelds kleinste multiheadweger tot een van de grootste – of u nu zaden, aardappelen of iets daar tussenin weegt, de machines van Ishida kunnen het aan. Geen enkel product is te groot of te klein.

Wees zeker van uw kwaliteit

Met de reeks apparatuur voor röntgeninspectie, lekdetectie en controlewegen van Ishida bent u zeker van de beste kwaliteit voor uw producten. Doe op de stand van Ishida op Interpack mee aan een spelletje ‘Man versus Machine' en win Amazon-tegoedbonnen door te lichte of verontreinigde verpakkingen correct te identificeren.

Snackverpakking eenvoudig gemaakt

Ontdek hoe u de verpakkingssnelheid kunt verhogen, de wisseltijd kunt minimaliseren en de verpakkingspresentatie kunt optimaliseren met één van de volledig geoptimaliseerde snackoplossingen van Ishida. Bekijk de dubbele snacklijn in actie en wees getuige van de uitstekende snelheid, efficiëntie en nauwkeurigheid.

Een handige oplossing voor gemaksproducten

De machines van Ishida zijn speciaal ontworpen voor de lastige eigenschappen van gemaksproducten, maar zijn tevens hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ontdek op de stand nieuwe manieren om uw verse voedselproductie te verwerken.

Een geheel nieuwe manier om eiwitten te verwerken

Leer hoe u uw verpakkingsproces kunt vereenvoudigen door uw hele eiwitlijn bij één enkele leverancier te kopen. Of u nu vlees, vis of gevogelte verwerkt, de volledig geïntegreerde lijnen van Ishida leveren onovertroffen resultaten.

Win een Michelinster maaltijd

Van meesterlijk verpakt voedsel door Ishida, tot op meesterlijke wijze bereid voedsel van een restaurant met Michelinster. Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een maaltijd van wereldklasse voor twee bij u in de buurt.

Interpack 2017 – Hal 15 – Stand A25/A26

Kijk voor meer informatie op www.ishida-europe.nl.