Ishida Europe onderstreepte afgelopen week op ALL4PACK Paris haar naar eigen zeggen unieke mogelijkheden op het gebied van ontwerp, productie en installatie van oplossingen voor wegen, verpakken en inspecteren, waarbij de snelheid en efficiëntie van de productielijn worden geoptimaliseerd.

Verpakken

Op de stand van Ishida Europe werd een complete verpakkingslijn (foto 1 en 3) gedemonstreerd. De lijn bestond onder andere uit een 14-kops multihead weger van het type RV en een traysealer van het type QX-775 FLEX. Voor een effectieve kwaliteitscontrole was de lijn tevens voorzien van een lekdetector van het type AirScan.

Wegen

De diversiteit in weegoplossingen van Ishida Europe werd benadrukt door een tweetal modellen op de stand. Zo is de 6-kops lineaire Fresh Food Weigher (foto 3) volgens Ishida Europe ideaal voor verse, kleverige en breukgevoelige producten. De multihead weger Micro (foto 4) is daarentegen ontworpen om lage gewichten van hoge waarde met een nauwkeurigheid van 0,01 gram en een snelheid tot 100 verpakkingen per minuut aan te kunnen.

Inspecteren

Op het gebied van inspecteren was er naast de AirScan onder andere de controleweger van het type DACS-GN-SE (foto 5) te zien. Deze is ontwikkeld om een uitzonderlijke snelheid en nauwkeurigheid te combineren met een betaalbare prijs. Het gebruiksvriendelijke display zorgt voor een gemakkelijke en snelle opstart, terwijl het open frame een eenvoudige reiniging mogelijk maakt.

www.ishidaeurope.com