HomeMachinesAandrijven en besturenIshida demonstreert modellen uit haar belangrijkste verpakkingslijnoplossingen

Ishida demonstreert modellen uit haar belangrijkste verpakkingslijnoplossingen

ishida-logoIshida Europe demonstreert dit jaar tijdens de Empack beurs in Den Bosch opnieuw modellen uit haar belangrijkste verpakkingslijnoplossingen.  Deze onderstrepen de expertise van het bedrijf met het wegen en verwerken van producten op veiligheidsgebied en met kwaliteitscontrolesystemen. Naast Ishida's CCW-RS-214 high-performance multiheadweger, die in staat is producten op hoge snelheid en met nauwkeurig en consistent gewogen porties doseren, zal ook de DACS-W-012 controleweger worden gedemonstreerd.

De DACS-W productreeks omvat Ishida's unieke DSP (Digital Signal Processing) chip, waarmee signalen onder een groot aantal uiteenlopende weegomstandigheden nauwkeurig kunnen worden verwerkt. Als optie kan er een camera in de specificatie worden opgenomen, om afbeeldingen van verpakkingen in de controleweger op te slaan voor directe herkenning door de weger. Op die manier kan er binnen enkele seconden van product worden gewisseld zonder dat er een operator aan te pas hoeft te komen.

Voedingsmiddelenproducenten streven ernaar de efficiëntie van hun productie- en verpakkingsprocess continue te verbeteren. Het Ishida IDCS is een gebruikers-vriendelijk, beveiligd softwareprogramma waarmee maximaal honderd controlewegers van Ishida aan elkaar kunnen worden gekoppeld, zodat de gegevens van iedere verpakking die langs de controlewegers wordt gevoerd, worden geregistreerd. Daarna worden deze gegevens in real-time schermen en in duidelijk leesbare rapporten geconverteerd.

Het systeem biedt een reeks verschillende rapportageopties waarmee kostenbesparende mogelijkheden worden gesignaleerd. Hierdoor kunnen de nodige stappen worden ondernomen die rechtstreeks van invloed kunnen zijn op de winstgevendheid van voedselfabrikanten of -verpakkers.

ishida-empack

Empack Den Bosch 2011 – Stand F1010

Kijk voor meer informatie op www.ishidaeurope.nl.

Bron: AGF.nl