HomeMachinesInspecterenIshida biedt klant de mogelijkheid om blijvende groei te realiseren

Ishida biedt klant de mogelijkheid om blijvende groei te realiseren

De technologie van Ishida op het gebied van multihead wegers en controlewegers biedt de Britse producent van voedingsmiddelen Hider Food Imports de mogelijkheid om blijvende groei te realiseren. Het bedrijf verpakt 75 tot 100 verschillende productsoorten in 250 verschillende verpakkingsmaten, met gewichten die variëren van 15 gram tot 3 kilogram.

Als onderdeel van het groeiprogramma heeft het bedrijf twee Ishida DACS-W controlewegers met integrale metaaldetectors geïnstalleerd, die voldoen aan de huidige specificaties en vereisten van de grootste supermarktketens in het Verenigd Koninkrijk en die Hider hebben geholpen om een BRC-accreditatie te verkrijgen.

De 10-kops multihead wegers van Ishida bieden voldoende flexibiliteit om deze grote verscheidenheid aan producten en verpakkingen te verwerken. De wegers beschikken over verwisselbare hoppers met verschillende afwerkingen om de uiteenlopende eigenschappen van individuele artikelen te verwerken. Van even groot belang zijn de snelle en efficiënte productwisselingen, waarbij voorgeprogrammeerde doelgewichten met één druk op de knop kunnen worden opgevraagd via de remote besturingseenheid van de weger.

Kijk voor meer informatie op www.ishidaeurope.nl.

Bron: Vlees Magazine