Home Nieuws Bedrijven en personen Ishida bespreekt mogelijkheden en trends tijdens speciale reeks webinars

Ishida bespreekt mogelijkheden en trends tijdens speciale reeks webinars

Een speciale reeks live webinars, georganiseerd door Ishida Europe, belicht enkele van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van automatisering en bespreekt de huidige trends in de voedingsindustrie, inclusief de specifieke uitdagingen die door de Covid-19 zijn veroorzaakt.

Onder de titel ‘Automatiseer productie, verhoog de productiviteit’ zullen er in de herfst vier afzonderlijke webinars plaatsvinden, namelijk over het verpakken van vers voedsel, over wegen, over inspectie en over het inpakken van snacks. Het eerste evenement, over het verpakken van vers voedsel, vindt plaats op dinsdag 29 september om 10.00 uur (BST).

Tijdens de webinars zal een panel van automatiseringsexperts van Ishida zich concentreren op enkele van de belangrijkste gebieden die van belang zijn voor het onderwerp dat wordt besproken. Overkoepelende thema's zijn onder meer de noodzaak om de efficiëntie, productiviteit en verwerkingscapaciteit te verbeteren om de winstgevendheid te maximaliseren, terwijl de merkintegriteit wordt gewaarborgd en duurzaamheidsvoordelen worden geboden, zoals een vermindering van voedselverspilling. De webinars worden gevolgd door een vraag- en antwoordsessie met publieksparticipatie.

www.ishidaeurope.com