HomeNieuwsBedrijven en personenIPP en Zanders bundelen krachten in verkoop van luxe vouwkarton

IPP en Zanders bundelen krachten in verkoop van luxe vouwkarton

Zanders, Duits producent van speciaalpapier en -karton, laat verheugd weten dat IPP International Paper & Plastic de exclusieve verkoop en distributie van het vouwkartonmerk Zanpack gaat starten in de Benelux. Zanpack is een éénlaags sulfaatkarton en completeert het kartonassortiment van IPP.

IPP is een handelsorganisatie voor karton, folie, papier en nonwovens in de Benelux en bedient de verpakkings– en grafische markt met een breed productportfolio en uitstekend advies. Op basis van hun marktkennis en sterke positie in de vouwkartonnagemarkt, gaat IPP starten met de distributie van de producten van Zanpack. Met hun expertise van vouwkarton gaat IPP de samenwerking met Zanders intensiveren.

Vanaf 1 november 2017 levert IPP het complete assortiment van vouwkarton van Zanpack met uitstekende druk- en verwerkingsmogelijkheden. Waaronder Zanpack silk, een eenzijdig dubbel gestreken vouwkarton met een zeer glad oppervlak voor uitstekende drukresultaten, Zanpack silk², een tweezijdig dubbel gestreken kwaliteit voor luxe verpakkingen en Zanpack touch, een ongestreken vouwkarton met een hoge tactiliteit en natuurlijke uitstraling. Zanpack silk digital completeert dit assortiment als kwaliteit voor digitale verwerking op laserprinters en HP Indigo.

Kijk voor meer informatie op www.ipp.nl.