HomeNieuwsBedrijven en personenIntersnack krijgt pluim van GS1 voor foutloze invoer productgegevens

Intersnack krijgt pluim van GS1 voor foutloze invoer productgegevens

Samenwerken aan correcte, complete en up-to-date productinformatie. Dat is de absolute topprioriteit dit jaar binnen het GS1 datakwaliteitsprogramma, DatakwaliTijd 2.0. Intersnack toont aan dat een nagenoeg foutloze invoer van productinformatie mogelijk is. Daar heeft het bedrijf hard aan getrokken. Op 30 maart kreeg Intersnack de GS1 Pluim uit handen van Hendrik Jan Roel, voorzitter van het bestuur van GS1 Nederland en Executive Vice President Finance Albert Heijn.

De medewerkers van Intersnack, producent van snacks en noten, zijn blije mensen. De klus rond het verbeteren van datakwaliteit, die zij vorig jaar met z'n allen in zes maanden hebben geklaard, heeft als gevolg dat efficiënter wordt gewerkt en dat intern veel meer wordt samengewerkt. Die klus, dat is de pilot voor het GS1-project DatakwaliTijd 2.0, waaraan het bedrijf deelnam om logistieke- en etiketgegevens gestandaardiseerd en zonder fouten in GS1 Data Source te krijgen.

Tijdens de uitreiking van de GS1 Pluim aan supply chain engineer Mariska te Paske van Intersnack zei de voorzitter van GS1 Nederland Hendrik Jan Roel: “Iedereen die in een retailomgeving werkt beseft zich als geen ander dat een transparante keten, het online kanaal en issues over gezondheid steeds belangrijker worden. Betrouwbare data zijn daarvoor van cruciaal belang. Retailers en leveranciers moeten elkaar vinden om de complexiteit van standaarden goed in hun bedrijfsprocessen te integreren.”

“Een bedrijf als Intersnack met hartige snacks en noten zal zich als geen ander realiseren dat productinformatie van levensbelang kan zijn, vooral als het gaat om informatie over allergenen. Daarom mijn grote waardering en een terechte GS1 Pluim voor Intersnack die een nagenoeg foutloze invoer van hun productgegevens in de GS1 datapool, GS1 Data Source, voor elkaar hebben gekregen. Dat is een hele prestatie.”

Klik hier om het hele artikel te lezen…

Kijk voor meer informatie op www.gs1.nl.

Foto: In The Picture