HomeNieuwsBeurzen en evenementenInterpack trekt 170.500 bezoekers uit recordaantal van 168 landen

Interpack trekt 170.500 bezoekers uit recordaantal van 168 landen

De grote interesse van exposanten in aanloop naar Interpack 2017 die ’s werelds grootste en belangrijkste vakbeurs voor de verpakkings- en aanverwante procesindustrie een recordaantal van 2.865 deelnemers bracht, werd gevolgd door de vakbeurs van 4 t/m 10 mei met hoge verwachtingen en verdere records: 74% van de circa 170.500 bezoekers reisden naar Düsseldorf vanuit het buitenland en driekwart van hen was een beslissingsnemer.

Het hoge percentage van Duitse en internationale experts uit in totaal 168 landen zorgde voor tevreden gezichten bij de exposanten, die veelbelovende zakenrelaties ontmoetten en zelfs concrete deals sloten. De bezoekers profiteerden op hun beurt van een internationaal niet-geëvenaarde veelvoud aan innovaties en een uniek overzicht van de markt. Dit werd ook gereflecteerd in de hoge scores die zij de vakbeurs gaven: iets minder dan 98% verklaarden in de officiële enquête dat zij tevreden tot zeer tevreden waren over hun bezoek aan Interpack 2017.

“Interpack is een absolute must voor bedrijven in de verpakkingsindustrie. Iedere drie jaar is het niet alleen een uniek evenement, maar ook de plaats waar leveranciers en klanten van over de hele wereld samenkomen om te netwerken en zaken te doen”, onderstreept Friedbert Klefenz, President van Interpack 2017.

“Interpack heeft opnieuw bewezen ’s werelds belangrijkste evenement en platform voor innovatie in de verpakkingsindustrie te zijn. Door het concept van het nieuw opgerichte wereldwijde netwerk Interpack Allicance, heeft Interpack ook meer exposure gekregen uit buitenlandse groeimarkten en heeft het daarvandaan ook meer bezoekers naar Düsseldorf weten te trekken”, legt Hans Werner Reinhard, Managing Director van Messe Düsseldorf, uit.

De komende Interpack wordt gehouden in mei 2020 in het Düsseldorf Exhibition Centre, dan met een compleet vernieuwde South Entrance en een nieuwe Hall 1. De precieze data worden op een later moment bekend gemaakt.

Klik hier voor onze fotoreportage van Interpack 2017…

Kijk voor meer informatie op www.interpack.com.