HomeNieuwsBeurzen en evenementenInterpack loopt parallel aan verbeterd evenement voor toeleveranciers

Interpack loopt parallel aan verbeterd evenement voor toeleveranciers

Components for Processing and Packaging zal na haar première tijdens Interpack 2014 bij de komende editie van ’s werelds toonaangevende beurs voor de verpakkingsbranche en de aanverwante procesindustrie van 4 tot en met 10 mei 2017 met een verbeterd concept opnieuw plaatsvinden. Bezoekers vinden deze dan op een nieuwe locatie op het beursterrein van Düsseldorf in de circa 5.000 vierkante meter grote tijdelijke hal 18. Deze ligt in het centrum van Interpack tussen de beurshallen 10 en 16 en completeert de tentoonstellingsruimte.

“Het idee van een aanvullende beurs voor de toeleveranciers van de Interpack-exposanten uit het segment van de verpakkingstechnologie is in 2014 zeer goed ontvangen. De oude locatie aan de rand van het beursterrein was echter voor de bezoekersfrequentie niet optimaal. Op de nieuwe locatie ligt Components te midden van de beursactiviteiten”, aldus Bernd Jablonowski, projectleider van Interpack.

Components is nu bovendien gedurende de gehele beurslooptijd van Interpack voor alle bezoekers toegankelijk. Ze richt zich ook in 2017 qua exposanten op ondernemingen die aandrijvings-, besturings- en sensorentechnologie, producten voor de industriële beeldverwerking, bedieningstechnologie, industriële software en communicatie maar ook complete automatiseringssystemen voor verpakkingsmachines aanbieden. Bovendien behoren producenten van machineonderdelen, -componenten, toebehoren en periferieapparatuur maar ook van componenten en hulpmiddelen voor verpakkingsmateriaal tot de doelgroep. Het ligt in de planning om in de toekomst nog meer aanvullende doelgroepen op te nemen.

Op de komende editie van Components kunnen de exposanten zich met een individuele standbouw presenteren. Tijdens het vorige evenement werden uitsluitend complete pakketten inclusief standbouw, inrichting en stroom van vastgestelde afmetingen aangeboden. De overgang tussen Interpack en Components for Processing and Packaging is zonder extra ticket voor exposanten en bezoekers in beide richtingen mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.packaging-components.com.