HomeNieuwsBeurzen en evenementenInterpack helpt bezoekers alles te vinden wat ze zoeken

Interpack helpt bezoekers alles te vinden wat ze zoeken

Verdwaald in de beurshallen? Niet bij interpack. Om bezoekers te helpen alles te vinden wat ze zoeken, bevat het volgeboekte interpack 2023 een concept voor de hallen dat is gebaseerd op duidelijke aandachtspunten voor elke branche.

Geen enkele andere branchebeurs kan zich meten als het gaat om het vertegenwoordigen van de wereldmarkt in al zijn diversiteit en reikwijdte. Ook volgend jaar zal interpack de verpakkings- en aanverwante procesindustrie weer het grootste internationale overzicht van de markt bieden en daarmee haar motto ‘simply unique' meer dan waarmaken. Om bezoekers niet te laten verdwalen in 18 beurshallen, zijn de hallen voorzien van een maatwerkconcept gebaseerd op de kerndoelgroepen voeding, drank, zoetwaren en bakkerijproducten, farmaceutische producten, cosmetica, non-food en industriële goederen.

Ongeveer 2.700 bedrijven van over de hele wereld zullen van 4 tot 10 mei 2023 in Düsseldorf bijeenkomen om geavanceerde technologieën en verpakkingstrends uit de hele waardeketen te presenteren, kansen voor groei te demonstreren en te reageren op de uitdagingen van de industrie.

Lees verder