HomeDossiersDuurzaamheidInterni Film verlengt houdbaarheid groenten en fruit met laserperforatie

Interni Film verlengt houdbaarheid groenten en fruit met laserperforatie

Interni Film staat voor een uitstekende service in flexibele verpakkingen. “Wij spelen met een dynamisch team rechtstreeks in op de noden van elke klant en bieden een snelle, correct geprijsde levering van folies van de hoogste kwaliteit”, aldus het bedrijf. Interni Film verwerkt diverse flexibele verpakkingsfolies, waaronder BOPP, CPP en PET. Ook snijdt het bedrijf de door u gewenste folie op maat en voorziet deze indien nodig van bijvoorbeeld laserperforatie. Een techniek waarmee de houdbaarheid van groenten en fruit aanzienlijk verlengd kan worden.

Tijdens het verwerkingsproces perforeert Interni Film de folie met een precieze diameter en een constant patroon. Met camera's worden de gaatjes tijdens productie automatisch gecontroleerd. Hierdoor kan Interni Film een perfecte kwaliteit garanderen van het begin tot het einde van de rol. Voor elk type groente en fruit berekent het bedrijf hoeveel gaatjes de verpakking nodig heeft om zo de ultieme houdbaarheid van het product te bereiken. Interni Film: “We zijn ervan overtuigd dat er hiermee heel wat voedselverspilling in supermarkten en huishoudens voorkomen kan worden.”

Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van flexibele verpakkingen. Dankzij de permanente voorraad van 600 à 800 ton aan verschillende types en diktes kwaliteitsfolie, kan Interni Film op korte termijn leveren.

Kijk voor meer informatie op www.internifilm.be.