HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Interni Film ontvangt u graag op haar stand tijdens Empack in Mechelen

Interni Film ontvangt u graag op haar stand tijdens Empack in Mechelen

Op 11 en 12 oktober neemt Interni Film opnieuw deel aan de Empack verpakkingsbeurs te Mechelen. “Als leverancier van verpakkingsfolies zullen wij dit jaar extra aandacht geven aan het verlengen van de houdbaarheid van groenten en fruit door middel van onze laserperforatie. Wij zijn ervan overtuigd dat hiermee heel wat verspilling in supermarkten en huishoudens voorkomen kan worden. Ook zullen wij onze I-PET topseal peelable anti-fog folie voorstellen. Wij kijken er alvast naar uit om u met een drankje en een hapje te mogen verwelkomen”, aldus het bedrijf.

Interni Film verwerkt diverse flexibele verpakkingsfolies, waaronder BOPP, CPP en PET. Het bedrijf snijdt de door de klant gewenste folie op maat en voorziet deze indien nodig van laserperforatie, hot needle perforatie, flexo bedrukking of laminatie. Dankzij de permanente voorraad van 600 à 800 ton aan verschillende types en diktes kwaliteitsfolie, kan Interni Film op korte termijn leveren.

Het bedrijf staat voor een uitstekende service in flexibele verpakkingen. Interni Film speelt met een dynamisch team rechtstreeks in op de noden van elke klant en biedt een snelle, correct geprijsde levering van folies van de hoogste kwaliteit. Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van de flexibele verpakkingen. Het bedrijf mikt op groei in zowel productdiversiteit als productiecapaciteit, met een blijvende focus op de vertrouwde service en kwaliteit.

Empack Mechelen 2017 – Stand E100

Kijk voor meer informatie op www.internifilm.be.