HomeNieuwsBedrijven en personenInterni Film komt met volledig nieuwe huisstijl naar Empack in Brussel

Interni Film komt met volledig nieuwe huisstijl naar Empack in Brussel

interni-film-2

Interni Film treedt naar buiten met een volledig nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo symboliseert hun flexibiliteit in flexibele verpakkingen. De nieuwe website kan u ontdekken op www.internifilm.be.

interni-film-logoOp 21 en 22 september 2016 wordt de nieuwe huisstijl van Interni Film voorgesteld op de verpakkingsbeurs Empack te Brussel. U vindt Interni Film op stand 6.A01 aan het Food Pack Terrace. Interni Film kijkt er alvast naar uit om u op stand 6.A01 met een drankje en een hapje te mogen verwelkomen.

Interni Film verwerkt diverse flexibele verpakkingsfolies, waaronder BOPP, CPP en PET. Interni Film snijdt de door de klant gewenste folie op maat en voorziet deze indien nodig van laser perforatie, hot needle perforatie, flexo bedrukking of laminatie. Dankzij de permanente voorraad van 600 à 800 ton aan verschillende types en diktes kwaliteitsfolie, kan Interni Film op korte termijn leveren.

Interni Film staat voor een uitstekende service in flexibele verpakkingen. Het bedrijf speelt met een dynamisch team rechtstreeks in op de noden van elke klant en biedt een snelle, correct geprijsde levering van folies van de hoogste kwaliteit. Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van de flexibele verpakkingen. Het bedrijf mikt op groei in zowel productdiversiteit als productiecapaciteit, met een blijvende focus op de vertrouwde service en kwaliteit.

Empack Brussel 2016 – Stand 6.A01

Kijk voor meer informatie op www.internifilm.be.