HomeNieuwsBedrijven en personenInterni Film behaalt hoogste BRC-score graad AA

Interni Film behaalt hoogste BRC-score graad AA

Interni Film heeft voor het negende jaar op rij zijn BRC-certificaat behaald. “BRC zit in ons DNA. Het is een dagdagelijkse manier van denken en handelen geworden. Wij zijn dan ook heel fier op ons personeel dat zij voor hun inspanningen beloond worden met de hoogste score, graad AA”, aldus Stijn en Steven Verreet van Interni Film.

BRC staat voor kwaliteit, hygiëne, traceerbaarheid, afvalstoffen recycleren, lean management, een toekomstvisie uitbouwen en op al deze niveaus jaar na jaar blijven verbeteren. “Als je BRC niet enkel ziet als een opdracht, maar ook als een tool om het bedrijf beter te maken, dan kan het heel wat opleveren. Dankzij ons BRC-certificaat met graad AA weten onze klanten dat zij met een gerust hart hun producten in onze folie kunnen verpakken.”

Tijdens de audit heeft Interni Film ontzettend leuke complimenten gekregen van de auditors. “Zij zeggen dat wij volledig klaar zijn voor de BRC-certificatie en de verpakkingsmarkt van de toekomst. Dat geeft iedereen bij ons een positieve boost om elke dag het beste van zichzelf te blijven geven voor het bedrijf en voor onze klanten”, aldus Stijn en Steven Verreet van Interni Film.

www.internifilm.be