HomeNieuwsBeurzen en evenementenInschrijvingen voor beurs All4Pack Paris 2020 zijn in volle gang

Inschrijvingen voor beurs All4Pack Paris 2020 zijn in volle gang

De vakbeurs All4Pack Paris wordt dit jaar in Parijs gehouden van 23 t/m 26 november 2020. De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen zijn het centrale thema voor de komende editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen… De inschrijvingen zijn in volle gang, op dit moment is bijna 75% van de beurs reeds volgeboekt. Kom ook uw know-how presenteren.

De ALL4Pack Paris trekt elke twee jaar ongeveer 80.000 bezoekers waarvan 35% internationaal, waarbij speciaal de aanwezigheid van Afrikaanse bezoekers opvalt (bijna een kwart van het internationale bezoek). De All4Pack Paris is dan ook een ideale springplank om de business naar dit continent te ontwikkelen, maar uiteraard ook naar de Europese landen (2/3 van het internationale bezoek).

In 2018 namen de volgende exposanten uit Nederland deel aan de All4Pack Paris: AFP, Ambaflex, Apollo, AV Flexologic, Blueprint, Carré Karton, Codian, CSI, Delba Special Carbide, Dero, ENR, Extrufood, Hoppmann, Jonge Poerink, Legro, Mijlpaal Producten, Newlong, Niverplast, Pet Power, PMB, Premier Tech, Quimarox, Simco en Xeikon. Ook de vereniging NVC was op de All4Pack Paris aanwezig met de presentatie van de winnaars van De Gouden Noot (foto). Nederland is daarmee het zevende vertegenwoordigde land op de All4Pack Paris. In totaal telt de beurs ongeveer 1.350 exposanten.

Voor kosteloze begeleiding van inschrijving tot deelname als exposant, kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons.

www.all4pack.com