HomeNieuwsBeurzen en evenementenInschrijving Interpack 2011 geopend

Inschrijving Interpack 2011 geopend

interpack

De inschrijving voor Interpack 2011 is geopend. Bedrijven die willen exposeren hebben tot 28 februari 2010 om zich te registreren. De interpack vindt plaats van 12-18 mei 2011 en is wereldwijd de toonaangevende manifestatie als het om verpakkingsmiddelen, -machines en zoetwarenmachines gaat. Voor Nederlandse leveranciers biedt de beurs dan ook grote kansen, op één uur rijden van de Nederlandse grens! Aan interpack 2008 namen 2.744 exposanten deel. Met in totaal 179.000 vakbezoekers was de beurs zeker geslaagd te noemen.

Voor de bezoekers aan interpack 2011 zal het NVC weer verschillende diensten bieden. Zo kunt u vooraf uw beursbezoek voorbereiden met de hulp van het NVC. Tijdens de beurs kunt u terecht op de NVC-stand om de laatste nieuwtjes van de beurs te horen.

Voor de exposanten organiseert het NVC zoals gewoonlijk, in samenwerking met Fairwise, een collectieve deelname aan deze beurs exclusief voor NVC-leden. Fairwise is de Nederlandse vertegenwoordiger van Messe Düsseldorf alwaar de beurs plaatsvindt. Een van de voordelen van het meedoen met het NVC interpack Collectief 2011 is dat leveranciers van verpakkingen en verpakkingsmachines die gezamenlijk via het NVC inschrijven, op een goede behandeling en vooral: op twee uitstekende gezamenlijke locaties (materialen en machines) kunnen rekenen. In 2008 hebben 14 NVC-leden naar tevredenheid meegedaan aan het NVC interpack Collectief.

Heeft u interesse in deelname aan het NVC interpack Collectief 2011, neem dan contact op met Charissa Koolen.

Kijk voor meer informatie op www.interpack.com of op www.nvc.nl