HomeNieuwsInkomende handelsmissie van Kenia naar Nederland voor de zuivelindustrie

Inkomende handelsmissie van Kenia naar Nederland voor de zuivelindustrie

teampro-logoTeampro organiseert van 20 t/m 24 juni 2011 een inkomende handelsmissie van Kenia naar Nederland voor de zuivelindustrie. Deze missie wordt uitgevoerd in opdracht van NL EVD Internationaal. NL EVD Internationaal financiert deze missie in het kader van het Collectieve Promotionele Activiteiten programma. Gedurende de week kunt u de Keniaanse handelsdelegatie op uw bedrijf ontvangen en uw expertise en producten presenteren.

Een belangrijk onderdeel van de handelsmissie is het seminar ‘Handels- en investeringsmogelijkheden in de zuivelindustrie in Kenia' waar bedrijven van harte welkom zijn op 22 juni. Op het seminar zullen de Keniaanse bedrijven zich presenteren is er in de middag tijdens een match-make sessie de mogelijkheid individuele gesprekken te voeren met de Keniaanse handelsdelegatie. Tijdens de match-make sessie krijgen de Nederlandse ondernemers de mogelijkheid om eventuele samenwerkingsverbanden tot in detail te bespreken met de delegatie. Kortom een mooie kans om de mogelijkheden te verkennen van de Keniaanse zuivelmarkt.

agentschap-nl-logoDe delegatie en haar interesses zijn ondertussen bekend, de focus van deze missie zal zich voornamelijk richten op verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen en verwerkingsmachines voor de zuivelindustrie. De handelsdelegatie is vrij divers, er zitten grote marktleiders van de industrie bij als kleinere bedrijven met een lagere productiecapaciteit. Hieruit kunnen wij concluderen dat de handelsmissie voor zowel leveranciers van nieuwe machines als 2de handsmachines erg interessant zou kunnen zijn. Naast de interesse voor de machines is er ook veel vraag om de verpakkingstechnieken te optimaliseren, met name om zo de houdbaarheid van de zuivelproducten door middel van verpakkingen te verhogen.

 • Seminar locatie:
  Hotel van der Valk, Hilversum de Witte Bergen
  Rijksweg 2, 3755 MV, Eemnes (Laren), Utrecht
 • Datum:
  22 juni 2011
 • Aanvang:
  09.30

Aanmelden voor het seminar is mogelijk via www.agentschapnl.nl/cpa/kenia. Voor algemene informatie betreffende de missie kunt u contact opnemen met Teampro via 010-4332092 of via de mail events@teampro.nl.

Inschrijvingen hebben wij graag voor 1 juni 2011 binnen om u zo van een zo goed mogelijk match-make programma te kunnen voorzien.