Op maandag 17 juni organiseert online veilingbureau Industrial Auctions een kijkdag in de voormalige kant-en-klaarmaaltijdenfabriek van Struik Foods Europe/Chillfis. De complete veiling staat op dit moment al online en biedingen kunnen al geplaatst worden, maar speciaal voor geïnteresseerden wordt er de mogelijkheid geboden om de machines en inventaris met eigen ogen te bekijken.

Voorheen werden verse maaltijden geproduceerd op deze locatie voor onder andere Lidl en Albert Heijn. Industrial Auctions is benadert om het complete machinepark online te veilen. Medewerkers van het online veilingbureau hebben de afgelopen periode uitgebreide technische beschrijvingen en duizenden foto’s van de machines gemaakt waarna de veiling online is geplaatst. In verband met de grootte van de fabriek is de sluiting van de veiling verspreid over 2 dagen: 19 en 20 juni.

Door het maken van een registratie op de website van Industrial Auctions is het mogelijk om een bod te plaatsen op de ‘kavels’ en mogelijk de nieuwe eigenaar te worden van de machines. Nog voordat de productie gestopt is in de fabriek zijn video’s gemaakt van het productieproces welke ook te vinden zijn op de website.

www.industrial-auctions.com