HomeNieuwsBedrijven en personenImpressie goed bezochte relatiedag Sarco Packaging

Impressie goed bezochte relatiedag Sarco Packaging

sarco-relatiedag

fotoSarco Packaging organiseerde gisteren in haar nieuwe pand in Gameren een relatiedag, welke goed werd bezocht. Onder het genot van een hapje en een drankje was het mogelijk om in een informele sfeer bij te praten en collega’s uit de branche te ontmoeten.

sarco-logoGedurende de dag hadden de bezoekers niet alleen de mogelijkheid om het nieuwe kantoorpand van Sarco Packaging te bezichtigen, maar ook presenteerden de merken Manter International, RAY-TEC, HAAF PE-Folien en Ilapak zich en was de voorraad verpakkingsmaterialen te bekijken.

Klik hier voor een impressie van de relatiedag van Sarco Packaging…

“We blikken terug op een zeer geslaagde relatiedag. Het was eigenlijk continue druk en we hebben om en nabij 250 relaties mogen verwelkomen”, aldus Jaap van der Sar en Mark van der Kamp, die sinds kort het team van Sarco Packaging versterkt.

Sarco Packaging koopt en verkoopt verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen voor bedrijven die werkzaam zijn in met name de agf-sector. Daarnaast verleent Sarco Packaging haar klanten service en verzorgt het tevens het onderhoud en revisie van verpakkingsmachines.

Kijk voor meer informatie op www.sarcopackaging.com, stuur een e-mail naar info@sarcopackaging.com of klik hier voor een impressie van de relatiedag van Sarco Packaging.