HomeNieuwsBedrijven en personenImpress introduceert boek vol met snelle en lekkere recepten aan de hand...

Impress introduceert boek vol met snelle en lekkere recepten aan de hand van geconserveerd voedsel

impress-secret-ingredient-klImpress kondigt met genoegen de lancering aan van haar nieuwe boek The Secret Ingredient, in beperkte oplage, met meer dan 50 hartige en zoete recepten van geconserveerd voedsel. The Secret Ingredient besteedt speciale aandacht aan snelle, makkelijke en betaalbare recepten met vis, zeevruchten, vlees en groente tot en met fruit, chocolade en ijs.

impress-logoImpress heeft dit receptenboek als ‘hebbeding' gelanceerd als onderdeel van het initiatief ‘2010: The year of the Can' (Het Jaar van het Blik). Het is een boek met eenvoudig te bereiden recepten dat laat zien dat men geen chef-kok hoeft te zijn voor het maken van indrukkende recepten om van te watertanden met geconserveerd voedsel als hoofdingrediënt.

The Secret Ingredient wijst de lezers eveneens op de belangrijkste kenmerken van blikken en geconserveerd voedsel:

  • Geconserveerd voedsel is veilig en gezond
  • Conservenblikken beschermen hun inhoud volledig
  • Geconserveerd voedsel voorkomt afval en bespaart geld
  • Conservenblikken zijn kampioenen op het gebied van recycling: metaal kan onbeperkt opnieuw worden gebruikt zonder kwaliteitsverlies
  • In 2008 werd er in Europa met de recyclage van metaalverpakkingen een record van 70% behaald
  • Metaal is waardevol en duurzaam materiaal

impress-secret-ingredientThe Secret Ingredient is in een beperkte oplage uitgegeven op basis van recepten gemaakt door Seymourina Cruise en Steven Ware, beschikbaar in het Engels en Frans met een uitgave in twee edities: Les Recettes Inavouables en Les Nouvelles Recettes Inavouables door Hachette Pratique.

“The Secret Ingredient is een boek voor mensen die dol zijn op eten en graag koken, maar die eenvoudigweg niet de tijd hebben om ingewikkelde recepten te bereiden”, volgens Francis Labbé, CEO van Impress. “Geconserveerd voedsel biedt tegenwoordig een verrassend grote verscheidenheid aan producten in praktische formaten, dat nagenoeg onbeperkt kan worden bewaard, gereed voor een snelle, lekkere en gezonde maaltijd. Geconserveerd voedsel is een essentieel onderdeel van ieders voedselvoorraad, als geen andere verpakking wordt de inhoud zo goed bewaard met behoud van smaak, versheid en voedingstoffen als in conservenblikken.”

Kijk voor meer informatie op www.impressgroup.com.