HomeNieuwsBedrijven en personenImpress aanwezig op Korea Pack 2010 in Seoul

Impress aanwezig op Korea Pack 2010 in Seoul

impress-logoImpress was van 1 tot 4 juni aanwezig op Korea Pack 2010 in het Kintex expositiecentrum te Seoul om ‘The year of the can' te vieren. Impress Korea Ltd. opende een jaar geleden nieuwe kantoren in Haman, waar zij de productie startte van geconserveerde vleesmaaltijden. Voor het bedrijf was Korea Pack 2010 een uitstekende gelegenheid voor de presentatie van het volledig assortiment van Impress-producten op deze groeimarkt. De expositie werd gehouden in Kintex, een grote nieuwe locatie in Goyang City, provincie Gyeonggi.

impress-koreapackYoung Kyun Cho, General Manager van Impress Korea, onderstreepte het belang van het exposeren op Korea Pack 2010. “Het was een fantastische gelegenheid om de bezoekers onze meest recente productontwikkelingen te tonen maar ook om de vele voordelen te benadrukken van metaalverpakking, met inbegrip van recycling, veiligheid en design. De bezoekers zagen er ook de nieuwste technologieën, waaronder een uitgebreide sortering machines voor verpakkingsprocedés, productietechnologieën en chemische technieken – gericht op voedingsmiddelen, cosmetica en farmaceutische producten.”

Naast talrijke toonproducten, legde Impress nadruk op de lokaal vervaardigde blikmodellen, bestemd voor de zeevrucht- en voedselverwerkingshandel. Impress toonde tevens haar klassieke producten met inbegrip van een wereldwijd vervaardigd breed assortiment van ‘open top', makkelijk te openen en Easy Peel® sluitingen.

Kijk voor meer informatie op www.impressgroup.com.