HomeThema'sEmpack Den Bosch 2019Ilpra biedt veelzijdigheid aan oplossingen voor iedere behoefte

Ilpra biedt veelzijdigheid aan oplossingen voor iedere behoefte

Vanuit Barneveld levert Ilpra Benelux traysealers, dieptrekkers en vul- en sluitmachines. Ook levert Ilpra trays en sealfolie. Met een ervaren team van accountmanagers vindt Ilpra altijd een oplossing voor de verpakkingsvraagstukken die in de markt spelen. Onder het motto ‘doe wat je zegt en zeg wat je doet’ communiceert Ilpra open met de klant, waarbij het product van de klant centraal wordt gesteld.

Op Empack in Den Bosch laat Ilpra een verscheidenheid aan semi-automatische en automatische traysealers zien. Zo heeft de automatische traysealmachine Speedy een update gehad en zijn er nieuwe technieken toegepast. In combinatie met de Speedy staat op Empack in Den Bosch een doseerunit voor het afvullen van vloeistoffen of saus.

Bovendien laat Ilpra de FillSeal2500 zien, een compacte roterende machine voor het afvullen van cups of bekers met vloeibare of viscose producten. Deze machine is zeer compact, heeft een vloeroppervlakte van 2 x 1,5 meter en maakt 2.500 verpakkingen per minuut. De cups of bekers worden afgevuld en gesealed via een pre-cut lid.

Ilpra biedt een veelzijdigheid aan oplossingen voor iedere behoefte. Zo kan de FP400 zowel MAP- als skinverpakkingen maken. Deze semi-automatische machine van Ilpra is daarom geschikt voor relatief kleine productieruns met een skin-verpakking.

www.ilpra.nl