HomeThema'sMacropak 2010Idépack pakt duidelijk, uitgebreid en innovatief uit op Macropak

Idépack pakt duidelijk, uitgebreid en innovatief uit op Macropak

idepack-macropak

Idépack zal duidelijk, uitgebreid en innovatief uitpakken op de komende Macropak te Utrecht. Onder het motto ‘U ook een optimale goederenstroom?' slaan de leveranciers van Idépack de handen in één om totaal-concepten te laten zien aan verpakkend Nederland op een ruime stand van 40 m2 met alles operationeel.

idepack-logoVan 5 t/m 8 oktober laat Idépack de volgende noviteiten operationeel op haar stand zien:

  • Een DAN Palletiser voor het vol-automatisch palletiseren van dozen, trays etc. Deze machines zijn uit voorraad leverbaar en zowel te leasen als huren.
  • Een Ulma Bundelpakker met compleet collatie-systeem voor zéér gemakkelijk handelen én verpakken van zakken koffie, suiker, bonen etc.

Idépack houdt zich bezig met advies, productie, verkoop, lease, installatie, service en onderhoud van verpakkingsmachines, -systemen, -concepten, RVS-machines en tweedehands machines waarbij een duidelijke nadruk ligt op rekwikkelfolie-machines (o.a. palletwikkelaars), palletisers en krimpfolie-machines. Verder heeft Idépack een breed én diep assortiment aan overige oplossingen, zoals dozenopzet- en sluitmachines, omsnoeringsmachines etc. Hiervoor heeft Idépack reeds vele exclusieve oplossingen voor haar relaties bedacht en geïmplementeerd.

idepack-macropak-2

Macropak 2010 – Stand B31

Kijk voor meer informatie op www.idepack.com.