HomeNieuwsMaterialenIcepack Factory maakt koelelementen van recyclebare folie in eigen fabriek

Icepack Factory maakt koelelementen van recyclebare folie in eigen fabriek

Voor het koelen van producten die tijdens de logistieke weg koud dienen te blijven, zijn er nu de koelelementen van de Icepack Factory. De Icepack Factory uit Beverwijk is de flexibele producent van icepacks/gelpacks. In de eigen fabriek worden de koelelementen gemaakt vanuit een flexibele verpakking.

De icepacks zijn gemaakt van 100% recyclebare folie. Het koelmiddel is voor 95% water, niet milieubelastend. De icepacks kunnen meermalig gebruikt worden. Bij de Icepack Factory kunnen de icepacks nu ook klantspecifiek bedrukt worden met logo's of andere informatie. De icepacks zijn sterk en kunnen meermalig gebruikt worden. Daarnaast is de bedrukking daarom een zeer interessant reclamemedium.

De icepacks worden gebruikt bij postorderbedrijven die vlees, vis of andere verse producten verzenden, maar ook om bulkproducten koel te houden tijdens transport, zoals bij vis-, vlees- en bloemen bedrijven die de producten verzenden. Daarnaast worden de icepacks ingezet om medicijnen koel te verzenden.

Icepack Factory neemt dit jaar deel aan Empack in Gorinchem. Het bedrijf nodigt bezoekers uit om langs te komen op stand K104.

www.icepackfactory.nl