HomeNieuwsHulkenberg toont twee nieuwe pallets op Logistica

Hulkenberg toont twee nieuwe pallets op Logistica

hulkenberg

Hulkenberg, specialist in hoogwaardige kunststof pallets, presenteert tijdens de Logistica 2 volledig nieuw ontwikkelde pallets in het industrieformaat 1200 x 1000 mm. De recent gepatenteerde TC pallet is een geheel gesloten hygiënepallet die uitblinkt in belastbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast toont Hulkenberg de nieuwe D‐pallet. Een aantrekkelijk geprijsde en veelzijdige mediumpallet die middels diverse opties tot een volwaardige heavy duty pallet te transformeren is.

hulkenberg-logoDe TC pallet is de nieuwe norm voor geheel gesloten pallets. Zwaar belastbaar, zeer hygiënisch en op unieke wijze geconstrueerd. De nieuwe en gepatenteerde lasgeometrie van het palletdek garandeert een extreme stootvastheid, een zeer lange levensduur en een hoge belastbaarheid (tot 1700 kg in palletstellingen). Bovendek en onderdek zijn geheel glad en gesloten en zeer goed te reinigen. Vuil, vocht en andere verontreinigingen hebben geen enkele kans. De TC pallet wordt vervaardigd in HDPE en is leverbaar in diverse uitvoeringen.

De nieuwe D‐pallet met een eigen gewicht van slechts 14 kg is veelzijdig inzetbaar, aantrekkelijk geprijsd en bovendien upgradable. Met optionele versterkingsprofielen is de D‐pallet tot een zwaar belastbare stellingpallet te transformeren met een draagvermogen van 1000 kg in stellingen. De D‐serie is met diverse extra’s en in meerdere uitvoeringen leverbaar.

Kijk voor meer informatie op www.hulkenberg.nl.

Bron: Logistica-Online