HomeNieuwsMachinesHouse of Vertical Packaging keert terug op Empack in Den Bosch

House of Vertical Packaging keert terug op Empack in Den Bosch

VH Vertical Packaging presenteert op Empack in Den Bosch voor de tweede keer het beursconcept ‘House of Vertical Packaging'. “We laten uiteraard onze Centurion en Velteko machines zien, maar hebben ook aandacht voor interessante applicaties en materialen van enkele geselecteerde partners. Dit keer zijn dat Breedewegh, Multipond, Pi-Precision, Spimabo, Vioprint, Messer en MMF Transparant. Hiermee zoomen we respectievelijk in op premium formaatdelen, afwegen met een multihead weger, doseren met een vloeistofpomp en met een wormdosering, etiketteren met een ingebouwde labelunit, begassen op een unieke manier en folies voor verschillende zaktypes”, somt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging, initiatiefnemer van het ‘House of Vertical Packaging', op.

Het ‘House of Vertical Packaging' is ontstaan doordat er in de markt behoefte is voor ontzorging. Freek Jacobs: “Echter zijn wij van mening dat je als machinebouwer maar één ding goed kunt doen en niet gespecialiseerd kunt zijn in alle diverse applicaties die benodigd zijn voor het totale project. Door een veilige haven te bieden aan onze klanten kunnen we een project goed aanvliegen en zorgen dat iedere deel van de lijn door een specialist wordt gemaakt. Hierbij wordt de gebruiker optimaal bediend. Wij dragen bij aan deze thuishaven, gaan verder waar de rest stopt en dit bovendien met 100% specialisatie.”

De samenwerking met partners zorgt volgens hem voor meer kennis, hogere kwaliteit en lagere kosten. “Weten wat het voor uw project kan betekenen? Of hoort u graag de enthousiaste ervaringen van klanten die u voorgingen? Onze passie voor verticaal verpakken zetten wij om in een prachtig eindresultaat. Wij zijn de specialist in verticaal verpakken. En altijd met een persoonlijke touch. We gaan elkaar zien op stand 1.A26”, besluit Freek Jacobs.

www.vhnl.com