HomeNieuwsBedrijven en personenHouse of Food met innovatiestudio van Flex/the INNOVATIONLAB geopend

House of Food met innovatiestudio van Flex/the INNOVATIONLAB geopend

houseoffood-1

Het nieuwe House of Food in de oude Verkade-fabriek in Zaandam is donderdag officieel geopend. Innoveren, opleiden en elkaar inspireren, daar gaat het in dit bedrijfsverzamelgebouw voor de voedingsmiddelenindustrie om. Het House of Food bestaat uit zes componenten. In de innovatiestudio van Flex/the INNOVATIONLAB worden in samenwerking met en in opdracht van voedingsmiddelenbedrijven nieuwe producten, smaken en verpakkingen ontwikkeld en getest.

Flex/the INNOVATIONLAB

flex-innovationlab-logo“FLEX/the INNOVATIONLAB is een fullservice bureau voor productontwikkeling in de foodsector met als thuisbasis Delft. Opgericht in 1989, houden we ons bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van producten en verpakkingen. Onze klanten variëren van grote multinationals, zoals Unilever, SaraLee en Albert Heijn, tot aan het Nederlandse MKB”, legt oprichter en creative director Ronald Lewerissa uit. “Wij bedenken nieuwe producten, ontwerpen verpakkingen en ontwikkelen professionele systemen en machines. Hierbij kunnen we het complete traject verzorgen, van het genereren van een nieuw innovatief idee tot aan het moment dat het product daadwerkelijk in het schap ligt. Maar we richten ons ook vaak op een bepaald deel hiervan.”

House of Food

houseoffood-logoWFC doet in zijn laboratorium chemische analyses. Een samenwerkingsverband van het Clusius College en het Regio College stoomt in de Leerwerkfabriek jongeren en zij-intromers klaar voor de beroepspraktijk. HAS Den Bosch heeft in het House of Food een satellietvestiging van HAS Kennistransfer, dat in-company trainingen verzorgt en met HBO-studenten projecten uitvoert voor het bedrijfsleven. TalentWorX in Food brengt werkgevers en werknemers bij elkaar en Syntens heeft in het House netwerkruimtes. House of Food is onderdeel van Zaanstreek First in Food. Bij het House of Food zijn ook onder meer het Zaanse Ondernemers Netwerk (ZON) de gemeentes in de Zaanstreek en de provincie Noord-Holland betrokken.

houseoffood-2

Kijk voor meer informatie op www.houseoffood.nl en/of www.flex.nl.

Bron: House of Food/EVMI/NVC
Foto's: adFIRST