HomeNieuwsHortus Supplies International en Christiaens Agro Systems doen verpakkingstesten

Hortus Supplies International en Christiaens Agro Systems doen verpakkingstesten

christiaens-1

“Betrokkenheid bij de sector is voor ons zeer belangrijk”, zegt Nico van der Spek van Hortus Supplies International BV. “Vandaar dat we op de tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem samen met Christiaens een stand hadden met ons nieuwe product. Op de beurs hebben we met trots onze sealmachine voor komkommers, courgettes en puntpaprika’s gepresenteerd. De reacties hierop waren erg positief.”

christiaens-logoDoor deze exclusieve samenwerking tussen bovengenoemde partijen is het nu nog beter mogelijk de klant een optimale machine en toebehoren te leveren met daarbij een nog betere service en onderhoud. Christiaens bouwt de sealmachine die gebaseerd is op de vroegere vitomachine, al enige jaren, maar had deze machine nog nooit eerder op beurzen gepresenteerd.

“Door middel van deze relatiedagen en gesprekken met ondernemers uit de sector krijgen we intensief contact met deze markt.” Tijdens deze dagen kwam de vraag wat er nog meer met de Christiaens sealmachine verpakt kan worden. Inmiddels hebben er al diverse testen plaatsgevonden. En zijn er diverse verschillende producten met de machine verpakt.

Om voor haar klanten een perfecte afstemming te krijgen tussen hun product, machine en verpakkingsmateriaal volgt binnenkort een volgende stap. Dit is het testen van verschillende soorten verpakkingsmaterialen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Oerlemans plastics BV. Deze leverancier van krimpfolie zal naast de reeds bestaande folies, ook andere soorten folie ontwikkelen die binnenkort getest gaan worden. Vandaar dat klanten voor verpakkingsmaterialen van diverse producten ook voortaan terecht kunnen bij Hortus Supplies en Christiaens.

Ondernemers komen ook met ideeën en voorstellen voor nog verdere optimalisering van onze machines en wij verwerken waar mogelijk deze voorstellen in doorontwikkeling van onze nieuwste machines. “Betrokkenheid met de markt die voordelen brengt voor iedereen”, volgens Christiaens.

christiaens-2

Voor meer informatie: