HomeNieuwsBedrijven en personenHoogstraten Verpakkingsmaterialen versterkt positie door overname Voigt Verpakkingen

Hoogstraten Verpakkingsmaterialen versterkt positie door overname Voigt Verpakkingen

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen heeft met Voigt Verpakkingen overeenstemming bereikt over de overname van de maatwerkspecialist in verpakkingsmaterialen uit Oud-Beijerland. Door de overname versterkt D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen haar positie als totaalleverancier van verpakkingsmaterialen. De overname betekent voor beide bedrijven een belangrijke uitbreiding van de marktmogelijkheden.

D.J. Hoogstraten verpakkingsmaterialen breidt haar assortiment uit met zelfstandige productie van voorgerekte- en bedrukte rekwikkelfolie. Voigt Verpakkingen blijft zelfstandig opereren binnen de Hoogstraten groep en profiteert vanaf 1 januari 2013 van een assortimentsuitbreiding van 21.000 producten. Beide bedrijven zullen hierdoor hun klanten nog beter bedienen met een completer productassortiment.

Voigt Verpakkingen is al meer dan 25 jaar maatwerkspecialist in verpakkingsmaterialen, gespecialiseerd in foliebedrukking en Ecostretch voorgerekte rekwikkelfolie. Het bedrukken en rekken van rekwikkelfolie wordt gerealiseerd door eigen productiefaciliteiten. Met een uitgebreid assortiment is Voigt Verpakkingen in staat om klantwensen op het gebied van verpakkingen waar te maken. Het assortiment bestaat onder meer uit tape, omsnoeringen, verpakkingen, rekwikkelfolie, kartonnage en verpakkingsmachines.

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen bestaat bijna 25 jaar en is een begrip in de verpakkingswereld. Na een start met handel in gebruikte dozen is Hoogstraten uitgegroeid tot een totaalleverancier met een voor de cliënt helder concept: de filosofie van one-stop shopping en de invalshoek van palletstabilisatie. Het brede en diepe assortiment aan internationale topmerken bestaat onder meer uit rekwikkelfolie, tape, pallet omsnoeringen, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen en verpakkingsmachines. Op basis van de kernbegrippen flexibiliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levertijden, in combinatie met een gunstig prijsniveau, geeft Hoogstraten invulling aan het streven langdurige relaties met cliënten aan te gaan.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstratenverpakkingen.nl of stuur een e-mail naar info@hoogstraten.com.