HomeNieuwsBedrijven en personenHoogstraten benoemt Hamadi Ettarfass tot managing director

Hoogstraten benoemt Hamadi Ettarfass tot managing director

Hoogstraten Verpakkingsmanagement heeft Hamadi Ettarfass benoemd tot nieuwe managing director. Dickjan Hoogstraten en Erik Bretveld, oprichters van Hoogstraten, zijn verheugd met de komst van Hamadi Ettarfass, die tevens aandeelhouder wordt. “We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige service die onze klanten helpt om efficiëntie en besparingen te bereiken. Hamadi's diepgaande kennis en ervaring is hierbij voor ons van onschatbare waarde”, aldus Dickjan Hoogstraten.

Hamadi Etterfas, die zich bij Hoogstraten zal gaan toeleggen op het continueren van de ambitieuze groei en expansie van het bedrijf in het algemeen en het productportfolio in het bijzonder, heeft een jarenlange ervaring in de verpakkingssector. Zo was hij eerder General Manager bij Pregis Protective Packaging Europe en vervulde hij diverse functies op het gebied van sales en development bij Ranpak, waaronder die van Director International Accounts voor Europa en Azië.

Hoogstraten Verpakkingsmanagement bestaat 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Sinds enkele maanden is Hoogstraten een nieuwe weg ingeslagen en is zich gaan focussen op samenwerkingsverbanden en het ontzorgen van de klanten. Dit heeft onder meer geleid tot nieuwe distributeurschappen en joint ventures waardoor Hoogstraten nu in staat is om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is groot geworden door de verkoop van allerlei soorten maten en kwaliteiten rekwikkelfolie uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden,voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat naast een breed assortiment rekfolie onder meer uit: diverse soorten tape, omsnoeringband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen en verpakkingsmachines. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com.