HomeNieuwsBedrijven en personenHoogstraten behaalt ISO 9001:2008 en ISO 22000

Hoogstraten behaalt ISO 9001:2008 en ISO 22000

Hoogstraten Verpakkingsmanagement is met vlag en wimpel geslaagd voor de certificering ISO 9001:2008 en ISO 22000. Hiermee biedt Hoogstraten Verpakkingsmanagement kwaliteit conform de internationaal gedragen ISO kwaliteitseisen. “Met de ISO 9001:2008 en ISO 22000 certificering hebben we een volgende en belangrijke stap gezet in onze strategische ontwikkeling tot een totaalleverancier waarin de klant alle oplossingen wordt geboden”, aldus Hamadi Ettarfass, algemeen directeur van Hoogstraten Verpakkingsmanagement.

Met de ISO 9001:2008 certificering laat Hoogstraten Verpakkingsmanagement zien te voldoen aan eisen van klanten, wet- en regelgeving en de eigen kwaliteitseisen van de organisatie. Middels de ISO certificering worden de interne en externe processen van een organisatie getoetst, waarbij het waarborgen van de kwaliteit en klanttevredenheid omtrent de geleverde producten en diensten en het streven naar continue verbetering de uitgangspunten zijn.

Hoogstraten Verpakkingsmanagement is recent gestart met de productie van rekwikkelfolie in de vorm van handrollen, snijfolie en bundelfolie voor de levensmiddelenindustrie. Hiervoor beschikt Hoogstraten Verpakkingsmanagement over een cleanroom productie afdeling. Om de voedselveiligheid te borgen is het noodzakelijk dat de bedrijfsprocessen zijn gewaarborgd. Door de ISO 22000 certificering bewijst Hoogstraten Verpakkingsmanagement zich hier volledig aan te voldoen.

ISO 22000 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van voedselveiligheid en is bedoeld om de eisen voor het beheer van voedselveiligheid voor organisaties in de voedselketen op wereldwijd niveau te harmoniseren. ISO 22000 is van toepassing op elk bedrijf dat levensmiddelen bereidt, verwerkt, behandelt, verpakt, distribueert of verhandelt.

Hoogstraten Verpakkingsmanagement bestaat 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is gefocust op het totaal ontzorgen van haar klanten en haar autonome groei. Tevens richt zij zich op samenwerkingsverbanden, joint ventures en overnames vanuit een buy&build strategie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is dan ook in staat om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is actief in verkoop van rekwikkelfolie en machine- en handrollen uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden,voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat tevens uit: diverse soorten tape, omsnoeringband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen en verpakkingsmachines. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com.