Home Nieuws Bedrijven en personen Hoogstraten aandeelhouder leverancier van luxe verpakkingen Rotim

Hoogstraten aandeelhouder leverancier van luxe verpakkingen Rotim

Hoogstraten Verpakkingsmanagement zal per 1 februari aandeelhouder worden van Rotim Verpakkingen en zal de strategische en operationele doelstellingen van Rotim Verpakkingen ondersteunen. Hierdoor treedt Hoogstraten Verpakkingsmanagement toe in het verpakkingssegment van luxe verpakkingen en draagtassen. Rotim Verpakkingen is een dynamisch verpakkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in (bedrukte) draagtassen, shoppers en (non)woven bags. Rotim Verpakkingen is en blijft in Wijchen gevestigd, maar zal worden uitgebreid met een zogeheten designcentrum. Het designcentrum moet de samenwerking met de klanten al vanaf de ontwerpvisie tot de ontwikkeling van innovatieve, custom made en duurzame verpakkingsproducten stimuleren.

Om dit productassortiment verder uit te breiden, zal Hoogstraten Verpakkingsmanagement in maart 2013 een joint venture oprichten met een Chinese partij. Dit biedt Hoogstraten Verpakkingsmanagement rechtstreekse toegang tot de Chinese inkoopmarkt en tevens de mogelijkheid om zelfstandig een positie in China op te bouwen. Deze acquisitie past in het strategisch beleid van Hoogstraten Verpakkingsmanagement om een full service verpakkingsmanagement onderneming te ontwikkelen waarin de klant alle oplossingen wordt geboden.

Rotim is een verpakkingsbedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid dé sleutelwoorden zijn. Met als motto ‘you carry, we care' levert Rotim een compleet assortiment verpakkingsmateriaal, variërend van draagtassen en etiketten, tot aan dozen, palletfolie en polyzakken. De nieuwe locatie in Wijchen beschikt over een modern magazijn waaruit de verpakkingsproducten grotendeels uit voorraad leverbaar zijn. Door wereldwijde inkoop is Rotim Verpakkingen in staat om voor bijzonder scherpe en concurrerende prijzen te leveren.

In 2013 bestaat Hoogstraten 25 jaar. Dat is 25 jaar kennis en knowhow van de internationale verpakkingsindustrie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is gefocust op het totaal ontzorgen van haar klanten en haar autonome groei. Tevens richt zij zich op samenwerkingsverbanden, joint ventures en overnames vanuit een buy&build strategie. Hoogstraten Verpakkingsmanagement is dan ook in staat om 21.000 kwalitatief hoogwaardige producten internationaal aan te bieden. Hoogstraten is actief in verkoop van rekwikkelfolie en machine- en handrollen uit eigen productie. In huis wordt de folie klantspecifiek gewikkeld, gesneden,voorgetrokken en of bedrukt. Sinds kort wordt er ook in huis voedselveilige handwikkelfolie geproduceerd. Het ruime assortiment bestaat tevens uit: diverse soorten tape, omsnoeringsband en -toebehoren, kartonnage, beschermende materialen, hulpmaterialen, verzendverpakkingen, verpakkingsmachines, service en onderhoud. Door flexibiliteit, kwaliteit, en vooral de uitmuntende service heeft Hoogstraten door de jaren heen vele langdurige relaties met haar cliënten weten op te bouwen.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstraten.com en/of www.rotim.nl.