HomeMachinesNiet-primair verpakkenHombergh Lomm verpakt duurzaam, flexibel en sterk met hout

Hombergh Lomm verpakt duurzaam, flexibel en sterk met hout

Hombergh Lomm levert sinds 1959 maatwerk in hout en verpakkingen. Het bedrijf is gevestigd in het Noord-Limburgse Lomm en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van houten transport- en opslagsystemen. Denk hierbij aan producten zoals houten en kartonnen kisten, pallets, displays en kratten voor de zware- en metaal industrie, machinebouw, high-tech en logistieke dienstverlening. Het bedrijf levert klanten in binnen- en buitenland vanuit voorraad of direct op bestelling.

Innovatief en pro-actief, CO2-neutraal en internationaal gecertificeerd. Kwaliteit en service zijn de belangrijkste pijlers van Hombergh Lomm. Met een modern machinepark is het bedrijf sterk in, onder andere, solide en degelijke oplossingen voor zwaar transport, ruimtebesparende oplossingen door middel van opklapbare kisten, lichtgewichte oplossingen voor luchtvracht, sterke constructies voor weg- en zeetransport, slimme interieurs, speciale maatwerk pallets en houten displays.

Met diensten als ontwerp, verpakken op locatie, eigen transport, opslag en J.I.T.-levering, standaardproducten en de onlangs gelanceerde nieuwe website is Hombergh Lomm klaar voor de toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.hombergh.com.