HomeMachinesEtiketteren en printenHollandse glorie bij De Koningh op Macropak

Hollandse glorie bij De Koningh op Macropak

koningh-koe

Met oplossingen op gebied van inkjet (printen), labeling (etiketteren), laser of thermal transfer is De Koningh Coding & Labeling al 40 jaar een bekende partij in de codeerbranche. Het Macropak-beursthema ‘duurzaam ondernemen' ligt De Koningh na aan het hart. Manager Marketing & Operations Viola Meijer licht toe: “Duurzaam ondernemen, in combinatie met kostenefficiëntie roept – zeker tijdens periodes van recessie en de nasleep ervan – dikwijls de vraag op ‘Waar kunnen we kosten besparen om te kunnen blijven draaien?'. Hiervoor bieden wij onder meer ‘linerless’ etiketteersystemen en diverse producten waarmee er minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt en minder chemisch afval is, wat tevens direct bespaart op de operationele kosten.”

De Koningh heeft ook haar eigen beursthema: Holland. Meijer: “Wij zijn de enige Nederlandse codeerspecialist met zo’n breed totaalpakket aan codeeroplossingen. Doordat we niet internationaal gebonden zijn en korte lijnen in onze organisatie hebben, kunnen belangrijke beslissingen direct genomen worden. Deze combinatie maakt ons uniek in Nederland en zorgt ervoor dat we supersnel kunnen inspelen op de wensen van de klant.”

Om de goede samenwerking met machinebouwers en eenvoudige integratie van haar producten in verpakkingsmachines te benadrukken is De Koningh niet alleen in ‘codeerhal' 9, maar ook in ‘OEM-hal' 7 te vinden.

Macropak 2010 – Stand A038/B125

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.