HomeMachinesEtiketteren en printenHoge resolutie full color inkjet op basis van zonnebloemolie bij Logic-ID

Hoge resolutie full color inkjet op basis van zonnebloemolie bij Logic-ID

logic-id

Logic-ID is in Nederland exclusief distributeur van Limitronic, producent van full color inkjet voor omdozen. De inkt is op basis van milieuvriendelijke zonnebloemolie. Naast de full color uitvoering is er ook nog een standaard uitvoering met een enkele kleur inkt en een uitvoering op basis van UV-technologie voor glossy materialen. Laat uw stapels voorbedrukte dozen tot het verleden behoren en verlaag uw SKU's (en dus kosten).

logic-id-logoLogic-ID is tevens leverancier van Macsa Lasers. Macsa is meer dan producent, het is beter gezegd een kenniscentrum op het gebied van laser coderen. MACSA is de grondlegger van het dynamisch laserprinten en met de drie verschillende leverbare technologieën is geen materiaal meer veilig.

Geen zwarte handen meer, geen vieze werkvloer, maar wel een haarscherpe code op uw verpakking! Logic-ID biedt High-end oplossingen voor onder andere de beverage industrie (245.000 flessen per minuut), maar ook voor het lagere budget biedt het bedrijf een super flexibele oplossing met de iCON.

Macropak 2010 – Stand B088

Kijk voor meer informatie op www.logic-id.nl.